Naše Pivo

SVETLO PIVO:

Naše svetlo pivo spada pod češko-bavarski stil pravljenja lager (pilsner) piva sa 12% ekstrata. U procesu proizvodnje koji traje 21 dan koristimo najkvalitetniji domaći ječmeni slad i uvozni belgijski hmelj. Pivo je veoma pitko, prepoznatljivog ukusa i arome sa procentom alkohola koji ne prelazi 4,6 procenata.

TAMNO PIVO:

Naše tamno pivo spada pod belgijski stil pravljenja stout piva sa 12,5% ekstrata. U procesu proizvodnje koji traje 21 dan koristimo kombinaciju pet različitih vrsta ječmenog slada - najkvalitetniji domaći pilsner kao i četiri uvozne belgijske vrste. Pivo je postojano, karakteristično snažnog ukusa i prepoznatljive arome sa procentom alkohola oko 5,5%.

PIVA SA VOĆNIM UKUSIMA:

Otvaranjem prve Crne Kornjače davne 2000. godine ponudili smo vam nešto što do tada niste imali priliku da probate: piva sa voćnim ukusima. Godinama smo vredno radili da napravimo i usavršimo taj jedinstveni spoj pravog piva i osvežavajućeg voća koji je vremenom postao zaštitni znak Crne Kornjače.

Naša piva sa voćnim ukusima se proizvode na bazi našeg svetlog piva kome se u toku procesa odležavanja dodaju pripremljeni voćni sokovi. Ukusi koje imamo u ponudi su BOROVNICA, LIMUN i JAGODA. Sva piva sa voćnim ukusima imaju 4,6% alkohola.

 

Video Galerija

Desktop Pozadine

Photo

Lokacije

The Black Turtle Pub 2
Kosančićev Venac 30
Mapa

011 32 86 656

The Black Turtle Pub 3
Gosp. Jovanova 56
Mapa

011 26 32 221

Prešernova klet - powered by The Black Turtle
Dečanska 23
Mapa

011 32 35 844

The Black Turtle Pub 5 - powered by The Black Turtle
Svetogorska 14
Mapa

Kafana Zora - powered by The Black Turtle
Makedonska 7
Mapa

Kafana „Zlatna moruna” - powered by The Black Turtle
Kraljice Natalije 2
Mapa